• Αναζήτηση
 • Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Κοινή ταφή για πατέρα και γιο

  Ύστερα από επιθυμία της μητέρας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο νεκροταφείο Παλλήνης παίχτηκε την Τρίτη η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε την κοινή γνώμη το πρωί της Κυριακής, όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας ενός 4χρονου αγοριού και της αυτοχειρίας του 27χρονου πατέρα του.

  Στο δημοτικό κοιμητήριο Παλλήνης βρέθηκαν η άτυχη μητέρα και οι συγγενείς της προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο σε σύζυγο και παιδί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από δική της επιθυμία τάφηκαν μαζί.

  Στο χώρο του νεκροταφείου υπήρξε από νωρίς διακριτική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να μην υπάρξει ένταση, ενώ λόγω του γεγονότος ότι το 4χρονο αγόρι δεν είχε βαπτιστεί δεν έγινε για εκείνο εξόδιος ακολουθία στην εκκλησία.

  Μάλιστα, η τραγική μάνα κάποια στιγμή δεν άντεξε και λιποθύμησε, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα της να τις παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk