Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής Στο Χαλάνδρι, όπου ένας πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στο φόνο του παιδιού του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, αφαίρεσε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η νεαρή γυναίκα εκείνη που πρώτη αντίκρισε νεκρό το παιδί της, δίπλα στον αυτόχειρα πατέρα του.

Όπως όλα δείχνουν, μέσα στο δωμάτιο του 4χρονου αγοριού ο 27χρονος πατέρας πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα, που ήταν κλεμμένη, πυροβόλησε το παιδί στο κεφάλι και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύντροφος του νεαρού τον καλούσε στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει η ίδια στο διαμέρισμά για να δει τι συμβαίνει.

Γύρω στις 09.00 σήμερα, η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, επειδή δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Αντίκρισε νεκρούς τον τετράχρονο γιο της και δίπλα τον πατέρα του. Οι φωνές της ξεσήκωσαν την περιοχή, με τους γείτονες να τρέχουν να δουν τι συμβαίνει.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 27χρονος ήταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού και υπήρχαν έντονες διαφωνίες ανάμεσά τους.

Όπως έγινε γνωστό, αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την ηλικία των 14 ετών, όμως δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το γεγονός που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του πατέρα του από καρκίνο. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα άρχισαν τα προβλήματα για την οικογένειά του.

Ο ίδιος φέρεται να ξεσπούσε συνεχώς κατά της μητέρας και της αδερφής του, ενώ οι καβγάδες στο σπίτι τους ήταν έντονοι.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

«Λύγισαν οι αστυνομικοί»

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα. Μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισαν το 4χρονο αγοράκι νεκρό από τα πυρά της καραμπίνας και δίπλα του τον 27χρονο πατέρα του.

Αν και έχουν αντιμετωπίσει πολλές υποθέσεις ανθρωποκτονιών, με όση εμπειρία και αν κουβαλούν, δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς, βγαίνοντας με δάκρυα από το σπίτι της τραγωδίας.

Αδυνατούσαν να πιστέψουν πώς ένας πατέρας αφαίρεσε τη ζωή από το μόλις 4 ετών αγγελούδι του και τι ήταν αυτό που του όπλισε το χέρι.

Ορισμένοι μάλιστα από τους αστυνομικούς απομακρύνθηκαν λίγο από το σημείο για να σκουπίσουν τα δάκρυά τους και να ηρεμήσουν, ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν τις έρευνες.