Το σημείωμα που άφησε ο παιδοκτόνος στο Χαλάνδρι, λίγο πριν αφαιρέσει με καραμπίνα τη ζωή του 4χρονου γιου του και αυτοκτονήσει, εξετάζει τώρα η αστυνομία. Φέρεται να κατηγορεί την σύζυγο του για εγκατάλειψη.

«Θέλω να πω σε όλα τα κοριτσάκια που έχουν παιδάκια και κακοποιούνται από τους άντρες τους, να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά… Να φύγουν και να σωθούν τα κορίτσια και τα παιδιά τους. Τη Γιάννα μου της πήρανε, το αγοράκι της, το Βασιλάκι μου» λέει η γιαγιά του άτυχου παιδιού.

Η μάνα της 21χρονης λυγίζει μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία που χτύπησε το σπιτικό της, όπως αναφέρει το star. Έχασε το 4χρονο εγγονάκι της και προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην κόρη της.

«Ο Βασίλης ερχόταν σε εμένα και έλεγε “Γιαγιά μου σ΄ αγαπάω πολύ”. Μου έλεγε η Γιάννα μου ότι με χτυπάει. «Δε πειράζει μανούλα μου». Πω πω δεν μπορώ αφήστε με» λέει και λιποθυμά.

Το παρελθόν του παιδοκτόνου

Σύμφωνα με μαρτυρίες που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 28χρονος ήταν βίαιος και νευρικός ακόμη απέναντι και σε άτομα της οικογένειας του. Συγγενείς του φέρεται να προσπάθησαν να τον πείσουν να ζητήσει βοήθεια από ειδικό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωπος από την οικογένεια του αντιμετωπίζει επίσης ψυχολογικά προβλήματα.

«Τον άκουσα μια φορά που έλεγε στο τηλέφωνο «έλα Γιάννα σε θέλει ο Βασιλάκης, το παιδί σε ζητάει, δικός σου λάθος ήταν που έφυγες,. Έλα σε παρακαλώ πίσω». Δεν είχαν εντάσεις» λέει γείτονας.

Η νεαρή μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ και δεν έχει καταφέρει ακόμη να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Συγκίνηση έχει προκαλέσει το σκυλάκι του 4χρονου, το οποίο χθες καθόταν για ώρες φοβισμένο έξω από το σπίτι.

Λύγισε και η ιατροδικαστής

«Κάνω πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά, όμως έκανα 10 λεπτά να μπω στο δωμάτιο όπου ήταν το παιδί» ήταν τα λόγια της ιατροδικαστή, σύμφωνα πληροφορίες του Star. Ο 27χρονος πυροβόλησε τον γιο του ενώ κοιμόταν, με μια σφαίρα στο κεφάλι.