Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Κυριακή 4 Απριλίου στο Χαλάνδρι, με τη δολοφονία ενός 4χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα και την αυτοκτονία του στη συνέχεια.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας άφησε πίσω του ένα σημείωμα προς τη νεαρή εν διαστάσει σύζυγό του, προκειμένου να επιρρίψει τις ευθύνες για ότι συνέβη σε εκείνη.

Ένα σημείωμα, το οποίο βρέθηκε δίπλα από τα δύο πτώματα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. «Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις» έγραψε ο 27χρονος, ζητώντας στη συνέχεια «ειλικρινή συγγνώμη» για ότι έκανε.

Κανείς δεν ξέρει αν το σημείωμα γράφτηκε μετά τη δολοφονία του μικρού αγοριού και πριν την αυτοχειρία του πατέρα, ή αν είχε προαποφασίσει ολόκληρη την εξέλιξη και το είχε γράψει νωρίτερα.

Ο 27χρονος αναφέρει πως το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, οδηγώντας τους αστυνομικούς στην εκτίμηση ότι η δολοφονία του έγινε στον ύπνο του, κάτι που εξηγεί και το γεγονός ότι οι γείτονες δεν άκουσαν τους δύο πυροβολισμούς.

Πρώτη στο σπίτι η μητέρα

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα ήταν η μητέρα του παιδιού. Περίπου στις 09:00 το πρωί της Κυριακής η εν διαστάσει σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι με την αδελφή της επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο.

Η 21χρονη ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού παιδιού της και σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να σπεύσουν οι γείτονες για να δουν τι συμβαίνει.

Μάλιστα, η μητέρα ήταν αυτή που βρήκε πρώτη το σημείωμα του 27χρονου και το πήρε, παραδίδοντάς το στη συνέχεια στους αστυνομικούς.

Τι όπλισε το χέρι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα

Την ίδια στιγμή οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τους λόγους που όπλισαν το χέρι του παιδοκτόνου και αυτόχειρα στη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο 27χρονος με την μητέρα του παιδιού του, τσακωνόντουσαν συχνά και το τελευταίο διάστημα είχαν έντονες λογομαχίες ενώ ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

«Ίσως ήθελε να με εκδικηθεί επειδή είχα φύγει από το σπίτι», φέρεται να είπε από την πλευρά της η νεαρή σύζυγος προς τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση.