Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων και Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Επίσης έπειτα από συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, προσχωρούν στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και θα είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι: Γρηγόριος Βήχοςασφαλιστικός σύμβουλος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, υπεύθυνος παραγωγικών και επιστημονικών φορέων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων και Μαρία Γκουτζαμάνηαρχαιολόγος-επιχειρηματίας, υπεύθυνη γυναικείων θεμάτων της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στα κοινά ενεργοί πολίτες του Πειραιά, με διάθεση προσφοράς για την πόλη. Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του κ. Βοϊδονικόλα ως δημοτικού συμβούλου, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από την αρχή αυτής της προσπάθειας και ότι προσέφερε στην πόλη ως Πρόεδρος της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας.  Ο κ. Μώραλης καλωσόρισε στον συνδυασμό τους νέους υποψήφιους κυρία Γκουτζαμάνη και κ. Βήχο, σημειώνοντας: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που διαπιστώνω πως όλο και περισσότεροι Πειραιώτες συντάσσονται με τον «Πειραιά Νικητή» και την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014, να γίνει ο Πειραιάς μια πόλη με δυναμική, με προοπτική. Μια υπερκομματική προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι καταξιωμένοι σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αυτό είναι το σημαντικό της προσπάθειάς μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Επιπλέον υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είναι ο κ. Τάσος Μαρκαριάν ο οποίος είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, μέλος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και θεματικός σύμβουλος επιχειρηματικότητας της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιά & Νήσων. Ο κ. Μαρκαριάν είναι έμπορος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον Πειραιά.