• Αναζήτηση
 • Βολές ΔΗΣΥ για την αποστράτευση του ταξίαρχου των βλημάτων

  Πυρά κατά της κυβέρνησης για την αποστράτευση του Ταξίαρχου Παπαδάκη που αποκάλυψε την υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας εξαπέλυσε η ΔΗΣΥ. «Η ακέραια υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελληνικής Πολιτείας δεν ήταν προσόν για την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Προσόν θα ήταν, ως φαίνεται, η σιωπή μπροστά στη δράση των συγκεκριμένων μεσαζόντων» τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πυρά κατά της κυβέρνησης για την αποστράτευση του Ταξίαρχου Παπαδάκη που
  αποκάλυψε την υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας εξαπέλυσε η
  ΔΗΣΥ. «Η ακέραια υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελληνικής Πολιτείας δεν
  ήταν προσόν για την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Προσόν θα ήταν, ως
  φαίνεται, η σιωπή μπροστά στη δράση των συγκεκριμένων μεσαζόντων» τόνισε
  ο Ανδρέας Λοβέρδος.

  Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τονίζει:

  «Στην υπόθεση των βλημάτων της Σαουδικής Αραβίας ο Ταξίαρχος Μισαήλ Παπαδάκης, ένας έντιμος και άξιος αξιωματικός με πολλά προσόντα, έπραξε το αυτονόητο: ενήργησε με γνώμονα την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, του συμφέροντος του ελληνικού λαού.

  »Και η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διέπραξε το δικό της αυτονόητο: τον αποστράτευσε. Η ακέραια υπεράσπιση των συμφερόντων της Ελληνικής Πολιτείας δεν ήταν προσόν για την ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας. Προσόν θα ήταν, ως φαίνεται, η σιωπή μπροστά στη δράση των συγκεκριμένων μεσαζόντων.

  »Αυτή δυστυχώς είναι η Κυβέρνηση. Τελειώνουν όμως οι ημέρες της. Στην κάλπη θα πάρουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ την απάντηση που τους αξίζει. »

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk