• Αναζήτηση
 • Λήξη συναγερμού στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου

  Συναγερμός στο οικονομικό κέντρο του Λονδίνου. Οι αρχές εκκένωσαν την Liverpool Street, ενώ πυροτεχνουργοί έχουν σπεύσει στο σημείο για τον έλεγχο ύποπτου πακέτου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έληξε ο συναγερμός μετά την έρευνα που πραγματοποίησε για ύποπτο δέμα στο οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας, το Σίτι του Λονδίνου.

  Η βρετανική αστυνομία νωρίτερα ανακοίνωσε ότι ερευνά πληροφορίες για ύποπτο δέμα στο Σίτι του Λονδίνου και ότι έχει αποκλείσει με κορδέλα τμήμα της οικονομικής συνοικίας της βρετανικής πρωτεύουσας.

  «Κορδέλες έχουν τοποθετηθεί στη συμβολή των Μούργκεϊτ και Σάουθ Πλέις, στις Έλντον Στριτ και Μπλούμφιλντ Στριτ και στις Γουίλσον Στριτ και Σάουθ Στριτ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της μέσω email η αστυνομία του Σίτι του Λονδίνου.

  Ένοπλοι αστυνομικοί και ομάδες πυροτεχνουργών περιπολούν την περιοχή, όπως έγραψε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Independent.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk