• Αναζήτηση
 • Μακρόν: Ανυποχώρητος ο Μακρόν στο ζήτημα του κλίματος

  Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν υποστηρίζει πως δεν θα υποχωρήσει σε τίποτα από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, εκφράζοντας τη λύπη του για την απόφαση των ΗΠΑ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανυποχώρητη στάση που θα κρατήσει στο ζήτημα του κλίματος υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

  Λίγο πριν την προγραμματισμένη ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο κ. Μακρόν σημείωσε πως «δεν θα υποχωρήσει σε τίποτα από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα», εκφράζοντας ωστόσο την απογοήτευσή του για την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ.

  «Λυπάμαι για την αμερικανική απόφαση» να αποχωρήσουν από τη συμφωνία, τόνισε ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους από την έδρα της γαλλικής αποστολής, προσθέτοντας πως συνεχίζει τον διάλογο με τον πρόεδρο Τραμπ «διότι είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος θα κατανοήσει πως το συμφέρον του, το συμφέρον των Αμερικανών, είναι να συμμετέχουν στη συμφωνία του Παρισιού».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk