• Αναζήτηση
 • Β.Κορέα: Οι σκληρές κυρώσεις θα επιταχύνουν το πυρηνικό μας πρόγραμμα

  Οι νέες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Πιονγκγιάνγκ από τη διεθνή κοινότητα είναι «σκληρές, ανήθικες και απάνθρωπες» και το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν θα είναι να οδηγήσουν στην επιτάχυνση του πυρηνικού προγράμματος της χώρας, προειδοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι νέες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Πιονγκγιάνγκ από τη διεθνή κοινότητα είναι «σκληρές, ανήθικες και απάνθρωπες» και το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν θα είναι να οδηγήσουν στην επιτάχυνση του πυρηνικού προγράμματος της χώρας, προειδοποίησε το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, σε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

  Οι νέες κυρώσεις που ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συνιστούν μια «εχθρική ενέργεια με στόχο την φυσική εξόντωση του λαού» της Βόρειας Κορέας, καταγγέλλεται από το υπουργείο, σύμφωνα με το KCNA.

  Πρόκειται για την όγδοη σειρά κυρώσεων, οι οποίες υιοθετήθηκαν την 11η Σεπτεμβρίου με στόχο να τιμωρήσουν την Πιονγκγιάνγκ για τη νέα πυρηνική δοκιμή που είχε πραγματοποιήσει.

  Προβλέποντας κυρίως την απαγόρευση των εξαγωγών κλωστουφαντουργικών προϊόντων και ελαττώνοντας τις δυνατότητες να προμηθευτεί πετρέλαιο, θα μπορούσαν να στοιχίσουν 2 δισεκατομμύρια δολάρια στην χώρα.

  «Ο πολλαπλασιασμός των αποπειρών από τις ΗΠΑ και τους υποτελείς τους να επιβάλλουν κυρώσεις και να ασκήσουν πιέσεις στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας απλά θα οδηγήσει στην επιτάχυνση των ρυθμών μας με στόχο την πλήρη υλοποίηση της πυρηνικής μας δύναμης» τονίζεται.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk