Και τα τρία αδέλφια είχαν χρόνια να βρεθούν μαζί σε δημόσια εκδήλωση. Ίσως να μην βρίσκονταν ακόμα στο άμεσο μέλλον εάν δεν μεσολαβούσε μια επεισοδιακή συναυλία στο Ηρώδειο που τους ένωσε.

Ο τ. Βασιλιάς Κωνσταντίνος, η αδελφή του Βασίλισσα Σοφία και η άλλη αδελφή του Ειρήνη βρέθηκαν μαζί την Δευτέρα το βράδυ στο Ηρώδειο στη συναυλία του Ζούμπιν Μέτα και την ορχήστρα του Φλωρεντινού Μαΐου, κονσέρτο για βιολί του Μπραμς.

Ήταν όντως επεισοδιακή η συναυλία επειδή διακόπηκε μετά από 35 λεπτά λόγω βροχής. Σε αυτά όμως τα 35 λεπτά ήταν μαγικό το βιολί του διεθνούς φήμης βιολιστή Πίνχας Ζούκερμαν καθηλώνοντας τους πάντες. Τα τρία αδέλφια φαίνονταν να το απολαμβάνουν άλλωστε πρώτη φορά σε δημόσια εκδήλωση βρίσκονται και οι τρεις μαζί.

Στο Ηρώδειο ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η σύζυγος του Πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, οι υφυπουργοί Δόμνα Μιχαηλίδου και Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης, ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Βασιλικός με τη σύζυγό του και πολλοί άλλοι.

Όταν άρχισε η βροχή, ορισμένοι σήκωσαν ομπρέλες, αλλά η βροχή συνεχιζόταν και η ορχήστρα έπρεπε να σταματήσει. Έτσι δεν έπαιξε το δεύτερο μέρος που ήταν η Συμφωνία 2 του Γιόχαννες Μπράμς. Ο τ. Βασιλιάς με τη σύζυγό του Αννα Μαρία και οι δύο αδελφές του έφυγαν μαζί. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με την υπουργό Πολιτισμού έφυγαν τελευταίες. Έως ότου άδειασε εντελώς το Ηρώδειο. Σεβασμός προς του θεατές, είπαν οι περισσότεροι.