Αναστάτωση και… απορίες σε πολλούς χρήστες των social media προκάλεσε η εικόνα που εμφανίστηκε στις οθόνες τους κατά τη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από την Cosmote.

Για λίγα δευτερόλεπτα, η εικόνα από το ΟΑΚΑ και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ διακόπηκε και στους οθόνες εμφανίστηκε ένας μαυροφορεμένος άντρας, με καπέλο και καλυμμένο το πρόσωπο, που απηύθυνε ένα απειλητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, σε στιλ… Anonymous, ο άντρας ακούστηκε να λέει ότι, σε ένα μήνα από τώρα, οι υπεύθυνοι («αυτοί που φταίνε») θα τιμωρηθούν και πως ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα από σήμερα!

Σύμφωνα με ενημέρωση της Cosmote TV, το εν λόγω βίντεο αποτελεί διαφήμιση της σειράς «Έτερος Εγώ» που θα προβάλλεται από τις 16/5 στην τηλεοπτική πλατφόρμα.

«Για όσους ανησύχησαν με τη μυστηριώδη παρεμβολή στον αγώνα του τελικού Κυπέλλου, που μεταδίδεται στο COSMOTE SPORT 1HD, σας ενημερώνουμε ότι δεν ήταν παρά το teaser της νέας αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV, «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές». Η σειρά 8 επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS» ανέφερε το γραφείο Τύπου της εταιρείας.