• Αναζήτηση
 • Tomorrowland: Έρχεται στην Αθήνα το δημοφιλές φεστιβάλ

  Τα 15 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Tomorrowland, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος και στην Αθήνα υποδεχόμενο καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο – Θα πραγματοποιηθεί φέτος σε 4 διαφορετικές χώρες

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τα 15 του χρόνια γιορτάζει φέτος το Tomorrowland, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος και στην Αθήνα υποδεχόμενο καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Ταξιδεύει φέτος στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία.

  Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά events με live εμφανίσεις και ζωντανή δορυφορική μετάδοση από το μεγάλο φεστιβάλ του Βελγίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

  Θα φιλοξενήσει διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα θα μεταδοθούν ζωντανά κατά τη διάρκεια του event και εμφανίσεις των βασικών headliners από την κεντρική σκηνή του Βελγίου.

  Στο Βέλγιο το φεστιβάλ συνήθως γίνεται sold out μέσα σε λίγες ώρες πουλώντας πάνω από 400.000 εισιτήρια! Η ειδική προπώληση θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα.

  Πολλές ειδικές εκδηλώσεις θα διοργανωθούν τη φετινή χρονιά για να εορταστεί η 15η επέτειος του Tomorrowland.

  Το ξεκίνημά του πραγματοποιήθηκε το 2005 και, στο διάστημα μέχρι σήμερα, έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που πλέον θεωρείται το δημοφιλέστερο και εντυπωσιακότερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο.

   

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk