• Αναζήτηση
 • Κίνα: 1.420 συλλήψεις και εξάρθρωση 130 συμμοριών

  Σε 1.420 συλλήψεις προχώρησε την Πέμπτη η αστυνομία στην κινεζική επαρχία Γκουανγκντόνγκ την Πέμπτη ανακοινώνοντας ότι εξάρθρωσε περισσότερες από 130 συμμορίες σε μια τεράστια επιχείρηση καταστολής του οργανωμένου εγκλήματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε 1.420 συλλήψεις προχώρησε την Πέμπτη η αστυνομία στην κινεζική επαρχία  Γκουανγκντόνγκ την Πέμπτη ανακοινώνοντας ότι εξάρθρωσε περισσότερες από 130 συμμορίες σε μια τεράστια επιχείρηση καταστολής του οργανωμένου εγκλήματος.

  Η αστυνομία άρχισε να προετοιμάζει την επιχείρηση κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε συμμορίες που κατηγορούνται ότι τρομοκρατούν τους ντόπιους για θέματα όπως η εκμίσθωση γης, οι κατασκευές, ο δανεισμός χρημάτων και η εξόρυξη.

  Την ευθύνη για την επιχείρηση είχε το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας και οι μαζικές συλλήψεις άρχισαν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Πάνω από 90 συλληφθέντες ήταν ήδη γνωστοί στην αστυνομία.

  Οι ύποπτοι κατηγορούνται για εγκλήματα, όπως ληστεία, επίθεση, οργάνωση τυχερών παιχνιδιών, εξαναγκαστικές συναλλαγές, διαταραχή της δημόσιας τάξης και αδικήματα που αφορούν όπλα, σύμφωνα με την αστυνομία.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk