Το vima.gr προτείνει για την TV την Τρίτη

Με δύο ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Η Αργεντινή θα αγωνιστεί ενάντια στην Ελβετία και το Βέλγιο αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για την φάση των 16.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΕΡΙΤ, 19.00


ΒΕΛΓΙΟ – ΗΠΑ ΝΕΡΙΤ, 23.00
Με δύο ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται το Μουντιάλ στη Βραζιλία. Η Αργεντινή θα αγωνιστεί ενάντια στην Ελβετία και το Βέλγιο αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ για την φάση των 16.

Ανοιχτοί λογαριασμοί (Payback)


STAR, 22.00
Το 1967 στον «Επαναστάτη του Αλκατράζ» ο Λι Μάρβιν πέτυχε την καλύτερη ερμηνεία της κινηματογραφικής καριέρας του υποδυόμενος έναν πρώην κατάδικο αποφασισμένο να πάρει το αίμα και τα λεφτά του πίσω από τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν. Τριάντα χρόνια αργότερα ο Μελ Γκίμπσον προσπαθεί να δώσει τη δική του, εκμοντερνισμένη άποψη επάνω στον ίδιο ήρωα. Οι «Ανοιχτοί λογαριασμοί» δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν με το πρωτότυπο φιλμ του Τζον Μπούρμαν, αλλά στην τηλεόραση κάνουν καλή παρέα για ένα ευχάριστο βράδυ. (ΗΠΑ, 1999, 93′)
«Ερρωσο… Να είσαι γερός»


ΣΚΑΪ, 11.45
Η εκπομπή φιλοξενεί συνεντεύξεις διακεκριμένων επιστημόνων της ιατρικής κοινότητας, ρεπορτάζ, γκάλοπ-έρευνες και παρουσιάζει όλες τις άγνωστες πτυχές της Υγείας. Παράλληλα προτείνει έξυπνες ιδέες ευρωστίας. Το σημερινό θέμα της εκπομπής είναι τα παιδιά, οι διακοπές και το τι θα πρέπει να προσέχει κανείς. Ο αριθμός των παιδιών που ταξιδεύουν τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικά αυξημένος καθώς υπολογίζεται ότι 150.00 παιδιά ταξιδεύουν ετησίως από την Ελλάδα προς το εξωτερικό. Η δρ Ελενα Μαλτέζου, παιδίατρος – λοιμωξιολόγος, είναι στο στούντιο και μιλάει για τους συχνότερους κινδύνους και τα ατυχήματα.

HeliosPlus

Media
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk