• Αναζήτηση
  • Καλλιόπη Πατέρα

    • Oύζο, το ελληνικόν Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτο
    • Ενα μεγάλο ξενοδοχείο «μαγειρεύει» ελληνικά Ο κ. Andrea Ragotis ο νεαρός Ρώσσος επιχειρηματίας και δημιουργός του 5στερου ξενοδοχείου Miraggio στην...
    • Η μεγάλη γιορτή του Ελληνικού κρασιού Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα οινοποιεία, όλο και καλύτερα κρασιά, όλο και περισσότερος κόσμος και...
    • Φεστιβάλ Σοκολάτας 2018 Η «βασίλισσα» Σοκολάτα Τροφή των θεών την αποκαλούσαν οι Μάγια, που πρώτοι γνώρισαν το κακαόδενδρο και το κακάο....
    • To «χιώτικο» εκλέρ Ο διαγωνισμός της Γαλλικής Πρεσβείας που γίνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Goût de...
    • Συνέδριο για την Μεσογειακή Διατροφή στο Χάρβαρντ   Στον « Εθνικό Κήρυκα» μία από τις εφημερίδες της ομογένειας στις ΗΠΑ, «ανιχνεύσαμε» την παρακάτω...
    • Mια «πρώτη» με σημασία Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου "Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης"
    • Εντυπώσεις από την Εξποτρόφ 2019 Συνάντηση της «άλλης» Ελλάδας Λέμε συχνά ότι υπάρχουν δύο «Ελλάδες» η μία που παράγει, προσπαθεί και αγωνίζεται και η...
    • ΟΙΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ 2018 Η Κεντρική Ελλάδα και τα οινοποιεία της Πάνω από 20 οινοποιεία της Κεντρικής Ελλάδας (Αιτωλοακαρνανία, Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, Φθιώτιδα...
    • Ο οδηγός Gault & Millau στην Ελλάδα Eνας «νέος» γαστρονομικός οδηγός Νέος γαστρονομικός οδηγός για την Ελλάδα, είναι ο Gault Millau,  γιατί στην Γαλλία υπάρχει από...
    • ΟΙΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ 2018 Για τους οινόφιλους Αυτήν την Κυριακή, 25η Νοεμβρίου θα γίνει, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγα η ετήσια...
    • Τι μάθαμε στο Φεστιβάλ Καφέ στο Γκάζι Μπορεί να απευθυνόταν σε επαγγελματίες του κλάδου αλλά ήταν ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και για τους λάτρεις...
    • Μια αρχόντισσα με υπέροχη κουζίνα Λάδι, λαχανικά, μυρωδικά και, κυρίως, μπαχαρικά. Αυτά χαρακτηρίζουν την κουζίνα του νησιού, που είναι «πολυμορφική»...
    • Ζοέλ Ρομπουσόν : «Το μαγείρεμα είναι πράξη αγάπης» Τόνοι μελανιού έχουν ξοδευτεί γι' αυτόν. Περιοδικά, τηλεοράσεις, εφημερίδες, όλοι ασχολήθηκαν με την ιδιάζουσα περίπτωσή...
    • Βασιλική γεύση Τα βασιλομανίταρα έχουν εξαιρετική γεύση, υψηλή διατροφική αξία και μυρίζουν δάσος!
    • Το E-la-won διαπρέπει διεθνώς Το Elawon, το μυκηναϊκό ελαιόλαδο του Γιάννη Καμπούρη ξεχωρίζει στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Ισραήλ...
    • Για τον Κουκά, στην Πατησίων Ένα μπακάλικο-ορόσημο μιας ολόκληρης περιοχής, μιας ολόκληρης εποχής έκλεισε τις πόρτες του. Ο Κουκάς στην...
    • Aπό το 1918 Τα 100 χρόνια ζωής του αγροτικού οινοποιητικού συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου ΔΗΜΗΤΡΑ
    • Eνα νέο εστιατόριο στην Τήνο Η ήδη «πλούσια» γαστρονομικά Τήνος, αποκτά ένα νέο εστιατόριο που θα «ανεβάσει» ακόμη περισσότερο τον...
    • Μαλαγουζιά μια ελληνική ποικιλία Παρουσίαση της Μαλαγουζιάς του οινοποιείου Μάτσα
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk