Ο υποψήφιος για Tony Award και βραβευμένος με Emmy ηθοποιός Ντάνι ΝτεΒίτο θα επιστρέψει στο Μπρόντγουεϊ στο πλαίσιο της σεζόν 2023-2024 της Roundabout Theatre Company. Ο Ντάνι ΝτεΒίτο θα εμφανιστεί στο πλευρό της πραγματικής του κόρης, Λούσι ΝτεΒίτο, στην παράσταση «I Need That», μια νέα κωμωδία της φιναλίστ του βραβείου Πούλιτζερ θεατρικής συγγραφέως Τερέζα Ρέμπεκ.

Ο επίσης υποψήφιος για Tony Μορίτζ φον Στουέλπναγκελ θα σκηνοθετήσει το έργο, το οποίο θα ανέβει στο American Airlines Theatre τον Οκτώβριο. Εκτός από τον Ντάνι ΝτεΒίτο και τη Λούσι ΝτεΒίτο, στην παράσταση θα πρωταγωνιστήσει επίσης ο Ρέιμοντ Άντονι Τόμας.

Στο έργο ο Σαμ, που υποδύεται ο ΝτεΒίτο, δεν βγαίνει πολύ. Στην πραγματικότητα, δεν βγαίνει καθόλου έξω, επιλέγοντας αντ’ αυτού την ασφάλεια του σπιτιού του παρέα με τα πράγματά του – τα πολλά, πολλά πράγματα. Αλλά όταν έρχεται μια ειδοποίηση από την κυβέρνηση ότι πρέπει να καθαρίσει το σπίτι του ή να αντιμετωπίσει την έξωση, αναγκάζεται να ξεχωρίσει τι είναι σκουπίδια, τι είναι θησαυρός και αν μπορεί να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ των δύο.

Το «I Need That» θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη εμφάνισει του Ντάνι ΝτεΒίτο στο Μπρόντγουεϊ. Είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2017 του συμμετέχοντας στην παράσταση «Το Τίμημα», μια ερμηνεία που του χάρισε μια υποψηφιότητα για Tony. Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει ήδη βραβευτεί με Emmy για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Taxi» και έχει λάβει υποψηφιότητα για Όσκαρ ως παραγωγός στην ταινία «Erin Brockovich».