• Αναζήτηση
 • Ποδόσφαιρο στα χρόνια του… Γραμμένου

  Είναι αστείο σε μια νύχτα ντροπής να συζητά κανείς για τον Άγγελο Αναστασιάδη. Την εθνική την διέλυσε η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου. Και το έκανε συνειδητά. Το αποδεικνύουν οι πράξεις!

  Κρίμα. Κρίμα για αυτή την προσωπική ραψωδία του Κώστα Φορτούνη. Του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή. Να βάζεις το γκολ της… ζωής σου, και να μην σου επιτρέπουν οι «συνθήκες» όχι να το πανηγυρίσεις, αλλά ούτε καν να το κρατήσεις στις αναμνήσεις σου. Στη νύχτα που η Ελλάδα αποκλείστηκε από την 4η αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2020. Τη νύχτα που η Αρμενία έβαλε 3 στο ΟΑΚΑ, και θα μπορούσε να βάλει και 4ο και 5ο. Και όσα τραβούσε η ψυχή της, απέναντι σε ένα ποδοσφαιρικό φάντασμα. Στο μπουλούκι του Βαγγέλη Γραμμένου. Στον θίασο της Εξυγίανσης, που αν ψάχνει ακόμη έδρα τώρα που έπιασε καλοκαίρι καλά θα κάνει να σκεφτεί το Δελφινάριο. Αν και βέβαια είναι κοντά στο Καραϊσκάκη πρόεδρε, και μην… μας παρεξηγήσουν.

  Διαβάστε περισσότερα εδώ

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk