Και πως να το χάσει αυτό το πρωτάθλημα η Μπάγερν; Δεν ήταν μόνο το προβάδισμα δύο βαθμών που είχε από την 2η Ντόρτμουντ, πριν ξεκινήσουν τα σημερινά παιχνίδια. Ήταν και κάτι ακόμα. Οι Βαυραοί σήμερα αποχαιρέτησαν 3 από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της σύγχρονης Ιστορίας τους και δεν μπορούσαν να το κάνουν δίχως την… σαλατιέρα.

Ο λόγος φυσικά για τους Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν και Ραφίνια, οι οποίοι αποθεώθηκαν λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα, λίγο πριν δώσουν την τελευταία τους ποδοσφαιρική παράσταση.

Οι Βαυαραοί προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κομάν, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Άιντραχτ έκανε το λάθος να… ισοφαρίσει στο σκορ με τον Χόλερ στο 50′ και στη συνέχεια το πλήρωσε ακριβά.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο δεν αγχώθηκαν, αντιθέτως «αγρίεψαν». Μέσα σε ένα πεντάλεπτο (53′-58′), οι Σάντσες και Αλαμπά έκαναν το 3-1, «κλειδώνοντα» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα τους.

Στο 72′ ήταν η σειρά του Φρανκ Ριμπερί να προσθέσει μέσα σε αποθέωση το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 4-1. Ο Ρόμπεν φαίνεται να «ζήλεψε» και με δικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Περισσότερα σε λίγο…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία 2-1

Βόλφσμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 8-1

Γκλάντμπαχ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-2

Μάιντζ – Χόφενχαιμ 4-2

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 5-1

Σάλκε – Στουτγκάρδη 0-0

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Αννόβερο 2-1

Φράιμπουργκ – Νυρεμβέργη 5-1

Χέρτα Βερολίνου – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-5