• Αναζήτηση
 • Σε εξέλιξη επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τον αφοπλισμό του ταμπουρωμένου στον Άγιο Δημήτριο

  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε αναμονή για να επέμβει βρίσκεται η ομάδα των ΕΚΑΜ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λίγο πριν τα μεσάνυχτα  άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα όπου βρίσκεται ο 60χρονος άντρας ο οποίος το μεσημέρι πυροβολούσε στον αέρα.

  Τα μέλη της ΕΚΑΜ διαπραγματεύονται με τον ένοπλο άνδρα να τους παραδώσει το όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και απειλεί να αυτοπυροβοληθεί ή να πέσει στο κενό.

  Ο 60χρονος άνδρας που νωρίτερα την Κυριακή πυροβολούσε και έχει ταμπουρωθεί στην οικία που βρίσκεται επί της οδού Αιόλου 10 εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις αρχές και να μην ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ.

   

  Το περιστατικό ξεκίνησε το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία στην Αστυνομία ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί από τον 1ο όροφο σπιτιού στην οδό Αιόλου 10, όπου μένει ο 60χρονος.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του. Εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να πυροβολήσει την πόρτα. Στη συνέχεια, η κοπέλα κατάφερε να φύγει από την οικία και να απομακρυνθεί.

  Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς που ακούστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, ωστόσο δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

  Λίγο αργότερα όμως, έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονιά.

  Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το σπίτι, εντός του οποίου ο άνδρας, που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι οπλισμένος, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τι έχει συμβεί στο σπίτι και αν πράγματι ο άνδρας έχει πυροβολήσει.

  Ειδική διαπραγματευτής της Αστυνομίας βρίσκεται στο σημείο για πείσει τον 60χρονο να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του, αλλά αυτός δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στο One Hyde Park Η θεραπαινίς Καντελάρια άφησε τις μικρές σταγόνες τσαγιού να κυλήσουν μέσα στις πορσελάνινες De Gournay κούπες. Παρατήρησα ότι τα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk