• Αναζήτηση
 • Παραμένει ταμπουρωμένος ο ένοπλος στον Άγιο Δημήτριο

  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε αναμονή για να επέμβει βρίσκεται η ομάδα των ΕΚΑΜ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το περιστατικό με ένοπλο άνδρα ο οποίος βρίσκεται ταμπουρωμένος σε διαμέρισμα στην οδό Αιόλου 10, στον Άγιο Δημήτριο.

  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε αναμονή για να επέμβει βρίσκεται η ομάδα των ΕΚΑΜ. Την ίδια, ώρα διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, να παραδοθεί.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος άνδρας οπλισμένος επιχείρησε νωρίτερα να μπει στο σπίτι της ανιψιάς του. Εκείνη δεν του άνοιξε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος να πυροβολήσει την πόρτα. Στη συνέχεια, η κοπέλα κατάφερε να φύγει από την οικία και να απομακρυνθεί.

  Μετά τους πρώτους πυροβολισμούς που ακούστηκαν νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, περίοικοι ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο. Αρχικά, οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, ωστόσο δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

  Λίγο αργότερα όμως, έπεσε και δεύτερος πυροβολισμός, αναστατώνοντας την γειτονιά.

  Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το σπίτι, εντός του οποίου ο ένοπλος άνδρας, που φέρεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

  Αξιωματικοί της Αστυνομίας βρίσκονται σε διαπραγμάτευση με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του, ενώ δεν αποκλείεται η επέμβαση των ΕΚΑΜ.

  Ο 60χρονος άνδρας φέρεται να είναι μόνος του στο διαμέρισμα και να μην υπάρχει άλλο άτομο μαζί του.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κότερα, drones και… Μπασκιά Τα τεράστια, κατάμαυρα πανιά του «Black Pearl» δημιουργούν σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον πράκτορα 007. Το υπερσύγχρονο sailing... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk