• Αναζήτηση
 • Πως θα γίνουν οι μόνιμοι διορισμοί 15000 εκπαιδευτικών

  Το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας σχολιάζοντας παράλληλα δηκτικά την άρνηση των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών της χώρας να εμφανιστούν σήμερα στη Βουλή όπου τους είχε καλέσει καθώς είχαν κινητοποίηση ατο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το σύστημα διορισμών των εκπαιδευτικών ανακοίνωσε  το υπουργείο Παιδείας σχολιάζοντας παράλληλα δηκτικά την άρνηση των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών της χώρας να εμφανιστούν σήμερα στη Βουλή όπου τους είχε καλέσει καθώς είχαν κινητοποίηση ατο υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι.

  ‘Η άρνησή τους να προσέλθουν στη σημερινή συνάντηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα, μετά από δέκα χρόνια αδιοριστίας, που αφορά την εκπαιδευτική κοινότητα (μονίμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς) αλλά και τις χιλιάδες των αδιόριστων εκπαιδευτικών προκαλεί πολλά ερωτηματικά.  

  Το υπουργείο κατηγορεί τις Ομοσπονδίες ότι δεν κατέθεσαν πρόταση για το θέμα στην τελευταία τους συνάντηση, παρότι όμως έχουν καταθέσει ήδη τις σχετικές προτάσεις τους στο παρελθόν.

  Το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών παρατίθενται παρακάτω

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk