• Αναζήτηση
 • Μετά την έκθεση του ΟΑΣΕ το βρετανικό σχόλιο για ρωσικές εκλογές

  Την αποτίμηση των εκλογών στη Ρωσία από τους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα περιμένει η Βρετανία για να σχολιάσει το αποτέλεσμα όπως δήλωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αποτίμηση των εκλογών στη Ρωσία από τους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) θα περιμένει η Βρετανία για να σχολιάσει το αποτέλεσμα όπως δήλωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι.

  «Το Γραφείο για τους Δημοκρατικούς Θεσμούς και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του ΟΑΣΕ έχει στείλει μια αποστολή παρατηρητών για τις εκλογές στη Ρωσία και θα περιμένουμε την αποτίμησή τους προτού κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε πως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Βρετανίας θα συνέλθει αύριο για να συζητήσει οποιαδήποτε περαιτέρω βήματα στην εξελισσόμενη διπλωματική κρίση με τη δηλητηρίαση στη Βρετανία του ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk