• Αναζήτηση
 • Καμμένος για Κουβέλη: Σε δύσκολες περιστάσεις υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Άμυνας. Ο Δημήτρης Βίτσας παραδίδει στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο
  Άμυνας. Ο Δημήτρης Βίτσας παραδίδει στον Φώτη Κουβέλη, ο οποίος
  αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αμυνας, στο πλευρό του Πάνου
  Καμμένου.

  «Είμαι σε θέση μετά από τρία χρόνια μαζί με τους συνεργάτες μου να ανακοινώσω ότι η πατρίδα μας επαναπέκτησε τη δυνατότητα να έχει αμυντική γραμμή. Εν μέσω κρίσης τα εργοστάσια της αμυντικής βιομηχανίας πήραν μπρος. Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις των συμμάχων μας…» ανέφερε ο κ. Καμμενος.

  Ο υπουργός Άμυνας είπε ότι τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε άριστη κατάσταση, έχοντας υψηλό ηθικό προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οποιεσδήποτε απειλές για την εθνική κυριαρχία.

  «Εχοντας εμπειρία κυβερνητική σε δύο κυβερνήσεις είναι η πρώτη φορά που με τον αναπληρωτή υπουργό δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας», είπε ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στον κ. Βίτσα. Ο υπουργός Αμυνας εξήρε το έργο του του μέχρι σήμερα αναπληρωτή υπουργού Αμυνας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα του θέση, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθεί επιτυχώς.

  Καλωσορίζοντας τον Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος τον χαρακτήρισε ως «προσωπικότητα που σε δύσκολες περιστάσεις υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του ελληνικού έθνους ανεξαρτήτως πολιτικιών επιλογών», ενώ πρόσθεσε ότι είναι σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk