• Αναζήτηση
 • Στην Τρίπολη ο Αλ. Τσίπρας για το 10ο Περιφερειακό Συνέδριο

  Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των εργασιών του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στην Τρίπολη βρίσκεται την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο
  πλαίσιο των εργασιών του 10ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική
  Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

  Ο Πρωθυπουργός βρέθηκε το μεσημέρι της Τρλιτης στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας Arcafroz, η οποία δραστηριοποιείται στην παράγωγη, αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση φρούτων και τροφίμων.

  Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με παραγωγούς, προμηθευτές, εργαζόμενους και διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης και ενημερώθηκε για την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις επενδυτικές πρωτοβουλίες της.

  Κατά την επίσκεψη, τονίστηκε η σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης της παραγωγής μέσα από επενδύσεις και τη συμμετοχή εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, στοχεύοντας σε υψηλή προστιθέμενη αξία για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και ανταγωνιστικότητα που βασίζεται στην ποιότητα και την ένταση γνώσης.

  Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα στο πλαίσιο της συζήτησης για τον επόμενο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να διασφαλιστούν οι κοινοτικοί πόροι για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής. Παράλληλα σε ανάρτηση στο Twitter αναφέρει:

  Παραγωγός προς Τσίπρα: Βάλε χέρι και στα σκάνδαλα με τα γεωργικά φάρμακα

  Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρίας Arcafroz στην Τρίπολη πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όπου μεταξύ άλλων συνομίλησε με παραγωγούς για τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα.

  Προς το τέλος της επίσκεψής του, παραγωγός τού ζήτησε «να βάλει χέρι» και στα σκάνδαλα με τα γεωργικά φάρμακα.

  «Η Novartis έχει και γεωργικά φάρμακα… εκεί βάλτε ένα χέρι…» είπε ο παραγωγός, με τον πρωθυπουργό να παίρνει το λόγο και να απαντά: «Και εκεί σκάνδαλα κάνανε; Και στα φυτοφάρμακα;»

  «Δεν το ξέρετε εσείς, γιατί δεν έχετε ασχοληθεί. Δεν πιάνει πολιτικούς ίσως. Αλλά αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε γιατί το κόστος είναι τεράστιο» ανταπάντησε ο παραγωγός.

  Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού στις 19:30 το απόγευμα, καθώς θα διεξαχθεί στον απόηχο της καρατόμησης Αντωνοπούλου, της παραίτησης του Δημήτρη Παπαδημητρίου και ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού.

  Πολιτική