• Αναζήτηση
 • Οι Τραμπ στόλισαν το Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα

  O πρόεδρος Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στον Λευκό Οίκο. Πιασμένοι χέρι-χέρι και ντυμένοι στα μαύρα χαμογελούν στο φακό και εύχονται «Καλά Χριστούγεννα». Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μελάνια με το σχόλιο: «Καλά Χριστούγεννα από τον πρόεδρο Τραμπ και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  O πρόεδρος Τραμπ και η Μελάνια έβγαλαν την πρώτη τους Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία στον Λευκό Οίκο.

  Πιασμένοι χέρι-χέρι και ντυμένοι στα μαύρα χαμογελούν στο φακό και εύχονται «Καλά Χριστούγεννα». Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό της Μελάνια με το σχόλιο: «Καλά Χριστούγεννα από τον πρόεδρο Τραμπ και την πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ».

  Πριν λίγες μέρες η Μελάνια μας είχε ξεναγήσει και στον στολισμένο Λευκό Οίκο. 53 δένδρα, 12.000 στολίδια, χιλιάδες λαμπάκια, εκατοντάδες μέτρα γιρλάντες και βελούδινες κορδέλες χρειάστηκαν για να ολοκληρωθεί ο στολισμός που φέτος έχει επιμεληθεί η ίδια η πρώτη κυρία.

  Το επίσημο χριστουγεννιάτικο δένδρο βρίσκεται στο μπλε δωμάτιο, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν στολισμένα δένδρα που χρειάστηκαν 150 εθελοντές για να τα στολίσουν.

  Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου αναμένεται να επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο πάνω από 25.000 άτομα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk