• Αναζήτηση
 • Γαλλία: Με τη συγκατάθεση γονέων οι ανήλικοι στο Facebook

  Η Γαλλία προσπαθεί να αυξήσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθεί την γονική συναίνεση για όσους ανήλικους κάτω των 16 ετών διατηρούν λογαριασμούς σε αυτά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τη συγκατάθεση των γονέων για τους ανήλικους κάτω των 16 ετών που επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό στο Facebook και τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα θα νομοθετήσει η Γαλλία.

  Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς ψήφιση στο κοινοβούλιο, όπως τόνισε η υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλ Μπελουμπέ προβλέπει τη γονική συναίνεση για να χρησιμοποιούν τους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης οι ανήλικοι κάτω των 16 ετών.

  Με τη ρύθμιση αυτή, η γαλλική νομοθεσία θα προσπαθήσει να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα των προσωπικών δεδομένων και να βελτιώσει την πρόσβαση στις πληροφορίες που συγκεντρώνουν και αποθηκεύουν οι ιντερνετικοί πάροχοι, καθώς σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες αυτές, που αφορούν την περιήγηση των χρηστών στο Διαδίκτυο, πωλούνται σε άλλες εταιρείες.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk