• Αναζήτηση
 • Κωνσταντινούπολη: Ερευνάται άνδρας που πυροβόλησε γάτες

  Έρευνα διεξάγουν οι τουρκικές αρχές ύστερα από αποτροπιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εικονίζεται άνδρας να πυροβολεί γάτες στο Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης.Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet, κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε άνδρα να ανοίγει πυρ εναντίον γάτων, το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου. Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, όπου ο άνδρας εμφανίζεται να μιλά στο τηλέφωνο προτού ξεκινήσει να πυροβολεί.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έρευνα διεξάγουν οι τουρκικές αρχές ύστερα από αποτροπιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε και στο οποίο εικονίζεται άνδρας να πυροβολεί γάτες στο Ουσκουντάρ της Κωνσταντινούπολης.

  Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Hurriyet, κάμερα παρακολούθησης κατέγραψε άνδρα να ανοίγει πυρ εναντίον γάτων, το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου. Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο, όπου ο άνδρας εμφανίζεται να μιλά στο τηλέφωνο προτού ξεκινήσει να πυροβολεί.

  Σύμφωνα με μαρτυρία καταστηματάρχη, ο οποίος διατηρεί την επιχείρησή του στον δρόμο όπου σημειώθηκε το απεχθές περιστατικό, ο άνδρας πιθανόν να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

  «Θέλουμε να αναλάβουν οι αρχές δράση ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο καταστηματάρχης.

  Έρευνα για τον άνδρα που εξαπέλυσε επίθεση ενάντια στις γάτες διενεργεί η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, στην προσπάθειά της να τον ταυτοποιήσει.

  Το συμβάν φτάνει ύστερα από την απόφαση της τουρκικής αστυνομίας να συλλάβει άνδρα που εμφανίστηκε σε άλλο βίντεο να κλωτσά σκύλο σε πεζοδρόμιο.

  Οργή προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας αφότου κλώτησε τον σκύλο συνέχισε την πορεία του γελώντας. Μετά την κατάθεσή του, στην οποία δήλωσε ότι δεν θυμάται να συνέβη το περιστατικό, αφέθηκε ελεύθερος από την τουρκική αστυνομία.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk