• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Παγκόσμια απειλή η στάση της Β. Κορέας

  Ακόμη και σε χρήση στρατιωτικής ισχύος κατά της Βορείου Κορέας είναι έτοιμες να προχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, εάν καταστεί απαραίτητο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ακόμη και σε χρήση στρατιωτικής ισχύος κατά της Βορείου Κορέας είναι έτοιμες να προχωρήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, εάν καταστεί απαραίτητο. Αυτό διεμήνυσε ο Ντόναλτ Τραμπ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Μουν Τζεϊ Ιν, στο πλαίσιο της μαραθώνιας περιοδείας του στην Ασία, στην οποία κυριαρχεί το ζήτημα των προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων.

  Ο Τραμπ συμπλήρωσε ότι το απομονωμένο καθεστώς αποτελεί «παγκόσμια απειλή που απαιτεί παγκόσμια απάντηση», τόνισε παρόλα αυτά ότι έχει επιτευχθεί «καλή πρόοδος» στο ζήτημα επίλυσης της κρίσης, ενώ κάλεσε την Πιονγιάνγκ να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

  Ο αμερικανός πρόεδρος παράλληλα δήλωσε ότι η Σεούλ προτίθεται να αυξήσει σημαντικά τις παραγγελίες σε όπλα και στρατιωτικό υλικό, γεγονός που -όπως τόνισε- θα συμβάλει στη μείωση του αμερικανικού εμπορικού ελλείμματος έναντι της Νοτίου Κορέας.

  Κατά την επίσκεψή του στην Νοτιοκορεατική πρωτεύουσα ο Τραμπ θα συναντηθεί με Αμερικανούς στρατιώτες που βρίσκονται ανεπτυγμένοι στη Νότια Κορέα.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk