• Αναζήτηση
 • O Μπους o πρεσβύτερος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

  Η 34χρονη Χέδερ Λιντ ανέφερε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τον Πρεσβύτερο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η 34χρονη Χέδερ Λιντ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Washington Spies», ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τον Πρεσβύτερο.

  Στην ανάρτηση της αναφέρει πως ο πρώην πρόεδρος της έπιασε τα οπίσθια ενώ πόζαραν για μια φωτογραφία πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης τον κατηγορεί πως της είπε και ένα ανάρμοστο αστείο ενώ αναφέρει πως η γυναίκα του, η Μπάρμπαρα, η οποία ήταν επίσης παρούσα αντιλήφθηκε την κίνηση του όταν δοκίμασε να το επαναλάβει. Η Λιντ έγραψε επίσης πως ο σωματοφύλακας του της είπε λακωνικά πως «δεν έπρεπε να κάτσεις δίπλα του στη φωτογράφηση».

  Η Λιντ έσβησε την επίμαχη ανάρτηση από τον προσωπικό της λογαριασμό μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ενώ ο εκπρόσωπος του Μπους ξεκαθάρισε πως «ο Πρόεδρος δεν θα έκανε ποτέ κάτι ηθελημένα που θα έφερνε οποιαδήποτε γυναίκα σε δύσκολη θέση».

  Κόσμος