Στις 10 Μαΐου ξεκινούν οι προπαραγγελίες για το αρθρωτό LG G5 στην Ελλάδα

Η LG Electronics δέχεται την περίοδο από 10 έως 17 Μαΐου παραγγελίες για την παράδοση του LG G5 έως τις 23 Μαΐου. Οι πρώτοι 100 άνθρωποι που θα το παραγγείλουν νωρίτερα, θα πάρουν επίσης το LG Friend της επιλογής τους.

Η LG Electronics θα αρχίσει να δέχεται από τις 10 έως και τις 17 Μαΐου παραγγελίες για την παράδοση του LG G5 έως τις 23 Μαΐου 2016. Οι πρώτοι 100 άνθρωποι που θα το παραγγείλουν νωρίτερα, θα πάρουν επίσης το «LG Friend» που θα επιλέξουν, ανακοίνωσε η εταιρεία για την ελληνική αγορά.

  • Αρθρωτό το G5 smartphone της LG, έρχεται με αξεσουάρ κάσκα VR

Ο τρόπος συμμετοχής στην προπαραγγελία του LG G5 μπορεί να γίνει μόνο ηλεκτρονικά και με παραλαβή από είτε με αποστολή είτε σε φυσικό κατάστημα. Για τη συμμετοχή της προπαραγγελίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν από την Τρίτη 10 Μάη, την ιστοσελίδα http://www.lg.com/gr/mobile-phones/g5preorder και να ακολουθήσουν τα βήματα για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

«Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να διεκδικήσουν το LG Friend της επιλογής τους με τους 100 πρώτους να είναι οι τυχεροί που θα το κερδίσουν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για την έγκυρη συμμετοχή στο μηχανισμό ο συμμετέχων θα πρέπει να προπαραγγείλει ηλεκτρονικά το LG G5 μέσα από τις συνεργαζόμενες αλυσίδες καταστημάτων την περίοδο από 10 έως 17 Μαΐου και να το έχει παραλάβει έως τις 23/05.

Τα LG Friends είναι μια σειρά εξωτερικών συσκευών που συνδέονται στο G5 -το ηχοσύστημα B&O με Hi-Fi DAC 32 bit και ενισχυτή, τα γυαλιά 360 ή την κάμερα λήψης βίντεο σε 360 μοίρες
και άλλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk