Βούλτεψη: Τι με ενόχλησε στα θεωρεία και δεν ψήφισα το σύμφωνο

Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη. Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας: «Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.»

Τους λόγους για τους οποίους απουσίασε συνειδητά από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή εξήγησε μιλώντας στo Mega η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Είπε ότι ήταν «συνειδητά απούσα», επειδή φιλήθηκαν ομόφυλα ζευγάρια, σημειώνοντας:

«Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος.

» Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους.»

Παρεμβαίνοντας ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας υποστήριξε: «Το κάνουν επειδή το θεωρούμε τόσο εξωπραγματικό, αν εμείς δεν το θεωρούσαμε τόσο εξωπραγματικό δεν θα είχαν και λόγο να το κάνουν.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk