• Αναζήτηση

Ανδ. Λοβέρδος προς ΔΟΕ: Καταθέστε τις προτάσεις σας

Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους δασκάλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων στην α’βάθμια εκπαίδευση, σημειώνοντας πως «έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία»

Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους δασκάλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρθηκαν επί μακρόν στα ζητήματα που τους απασχολούν, έκαναν λόγο για άδικες και ρουσφετολογικές μετατάξεις, ενώ έθεσαν θέμα προσλήψεων, σημειώνοντας ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί 7.200 συνάδελφοί τους αλλά έχουν προσληφθεί μόλις 270.

Εξέφρασαν, επίσης, τη διαφωνία τους για τη διαδικασία της αξιολόγησης.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημέρωσε τους δασκάλους, διά του υφυπουργού Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, για το θέμα των αποσπάσεων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

«Έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk