Οστά εντοπίστηκαν σε αποθήκη στην αγροτική περιοχή Ευαγγελισμός στα Τέμπη, χθες το απόγευμα (23/4). Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο που εντοπίστηκαν, βρέθηκε και μεταλλικό αντικείμενο, που χρησιμοποιείται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Τα οστά παρέλαβαν στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για να τα μεταφέρουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Λάρισας και οι πρώτες απαντήσεις θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής έρευνας από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα οστά ανήκουν σε άνθρωπο. Για την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει ενημερωθεί και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το onlarissa.gr, τα οστά εκτιμάται πως αφορούν άνθρωπο που έζησε πριν πολλά χρόνια και για το λόγο αυτό θα μεταφερθούν σε δικαστικό ανθρωπολόγο στην Αθήνα. Βρέθηκαν σε αυλή σπιτιού από τον 42χρονο ενοικιαστή του, όταν έπεσε τοίχος λόγω παλαιότητας. Σε ότι αφορά το μεταλλικό αντικείμενο που βρέθηκε μαζί με τα οστά, εικάζεται ότι αφορά μεταλλικό έκθεμα που προϋπήρχε στο σώμα του, ίσως για την αποκατάσταση κάποιου τραυματισμού.