Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος υποβλήθηκε σε rapid test στη Βουλή και θα υποβληθεί σε μοριακό τεστ.

Ο υπουργός βρισκόταν στη Βουλή καθώς συζητείται στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου του για την Οδική Ασφάλεια και τα διπλώματα οδήγησης.

Αναστάτωση στη Βουλή

Ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε φυσικά από τη συζήτηση προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται.

O προεδρεύον αντιπρόεδρος Απόστολος Αβδελάς, διέκοψε τη συζήτηση στην Ολομέλεια ανακοινώνοντας πως ο υπουργός, που νωρίτερα ήταν στην αίθουσα, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα ότι βρέθηκε θετικός σε rapid test που έκανε και σε λίγο θα υποβληθεί και σε μοριακό τεστ.

Κατόπιν αυτού διακόπηκε η συνεδρίαση, η οποία θα συνεχιστεί αύριο, ώστε να απολυμανθεί η αίθουσα και να ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

«Χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά»

«Πάντα προτιμούσα πρώτα να μου λένε τα άσχημα νέα και μετά τα θετικά…

Το κακό λοιπόν είναι ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό, το καλό όμως είναι ότι χάρις στον εμβολιασμό μου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και θα περάσω αυτή την περιπέτεια χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε ανάρτηση του στα social media, και συνεχίζει:

«Χτες είχα κάνει rapid test, όπως σταθερά κάνω 2 φορές την εβδομάδα, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σήμερα, όμως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για τις άδειες οδήγησης, ένιωσα αδιαθεσία. Επέστρεψα στο γραφείο μου και αμέσως έκανα νέο rapid test το οποίο βγήκε θετικό. Περιμένω σε λίγες ώρες το αποτέλεσμα και του μοριακού, που θα επιβεβαιώσει τη διάγνωση.  Ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο της Βουλής. Και αυτονόητα, παραμένω απομονωμένος, ενημερώνω τις επαφές μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών».