Google Button Κάντε TO BHMA προτιμώμενη πηγή

Λένε πως στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ και το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ρητό επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Γιουβέντους.
Η θεαματική φάση έμελλε μάλιστα να καθορίσει και το τελικό αποτέλεσμα (3-2 υπέρ των Άγγλων). Ο Χάρι Κέιν είχε την έμπνευση να σουτάρει σχεδόν από τη σέντρα του γηπέδου και να κρεμάσει τον Σέζνι.

Το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με τα «σπιρούνια» να προηγούνται στο 31′ με γκολ του Λαμέλα. Στη συνέχεια η «Μεγάλη Κυρία» ανέβασε ταχύτητα και ανέτρεψε το σκορ με τα γκολ των Ιγκουαΐν (56’) και Κριστιάνο Ρονάλντο (60’).

Η ομάδα του Μαουρίτσο Ποκετίνο απάντησε στην αντεπίθεση της Γιουβέντους με νέα αντεπίθεση ισοφαρίζοντας σε πρώτη φάση με τον Λούκας Μόουρα στο 65’ και τελικά πήρε τη νίκη με το απίθανο τέρμα του Χάρι Κέιν στην τελευταία φάση του ματς.

Δείτε το τρομερό γκολ του Κέιν: