Οι Ράπτορς έκαναν την μεγάλη αντεπίθεση και με όπλο την έδρα τους απάντησαν στο αρχικό 2-0 των Μπακς ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τη σειρά να μεταφέρεται και πάλι στο Fiserv Forum.

Η εικόνα των παικτών του Μπούντενχολζερ δεν ήταν καθόλου καλή στα ματς του Moda Center, αφού παρουσιάστηκαν παθητικοί στην άμυνα, έφαγαν «ξύλο» χωρίς να το ανταποδώσουν από τα πιο βαριά κορμιά των Ράπτορς και είδαν τον Αντετοκούνμπο να δυσκολεύεται επιθετικά, παρασυρμένος και από τη μετριότητα των συμπαικτών του.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν στην ήττα με 30 πόντους (11/15 σουτ), αλλά δεν έφτανε κόντρα στους γηπεδούχους που είδαν και πάλι παίκτες από την πίσω… ζώνη να κάνουν το step up και να πετυχαίνον κρίσιμα σουτ.

Ο φόργουορντ των Ελαφιών, σε δηλώσεις του μετά το ματς έδειξε προβληματισμένος με τις εμφανίσεις και τη νοοτροπία κάποιων συμπαικτών του και φρόντισε αν τους γκαζώσει με τις εξής ατάκες:

«Θα πρέπει να τους μαρκάρουμε πολύ καλύτερα. Ο καθένας στην ομάδα μας θα πρέπει να κάνει αυτό που του ζητούν να κάνει. Αν κάναμε σωστά τη δουλειά μας, θα ήταν όλα πιο εύκολα. Γι’ αυτό με ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτή που δείχνουμε τελευταία».