• Αναζήτηση
 • Στα χέρια του Λιμενικού μέλη πολυεθνικού κυκλώματος μεταφοράς μεταναστών

  Παράνομοι μετανάστες και μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νύχτας από τα Λιμεναρχεία Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πολυεθνικό ήταν το κύκλωμα που μετέφερε παράνομους μετανάστες με προορισμό την Ιταλία. Παράνομοι μετανάστες και μέλη του κυκλώματος συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νύχτας από τα Λιμεναρχεία Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.

  Το σκάφος εντοπίστηκε ανοιχτά της Πάργας και αμέσως κινήθηκαν δυνάμεις των δύο Λιμεναρχείων με σκάφη. Το ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι μετέφερε οκτώ παράνομους μετανάστες, επτά άνδρες και μία γυναίκα Ιρακινής και Ιρανικής καταγωγής. Το σκάφος δεν έφερε διακριτικά ενώ ο χειριστής ήταν Έλληνας.

  Παράλληλα με την θάλασσα εκτυλίχθηκε επιχείρηση και στην στεριά. Έτσι εντοπίστηκε ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, μέλη του κυκλώματος που είχε μεταφέρει τους παράνομους μετανάστες πιθανότατα από την Αθήνα.Πρόκειται για έναν Έλληνα, μία Ουκρανή και έναν Μεξικανό, ένα πολυεθνικό κύκλωμα δηλαδή που δραστηριοποιούνταν και πλούτιζε εκμεταλλευόμενο την προσπάθεια παράνομων μεταναστών να ταξιδέψουν στην Ευρώπη.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk