Επίθεση Κανάκη σε Κυρίτση: «Ρεντίκολα, ε ρεντίκολα»

Ξέσπασε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας αναφορά στην δύσκολη εκείνη νύχτα μετά τα επεισόδια στη Marfin 

Στον Αντώνη Κυρίτση και στην περιβόητη δήλωση του πως «κανείς δεν έχει σκοτωθεί από μολότοφ» αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στην χθεσινή εκπομπή των «Ραδιο Αρβύλα».

Με ιδιαίτερα αιχμηρό λόγο ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας αναφορά στην δύσκολη εκείνη νύχτα μετά τα επεισόδια στη Marfin.

«Με αυτούς έχουμε μπλέξει άσχημα. Θέλει ψυχραιμία! Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, παρακολουθούμε και ως πολίτες, όπως όλοι οι Έλληνες, αυτό το τσίρκο που λέγεται πολιτική σε αυτή τη χώρα, αυτή την κωμωδία που ξεπερνάει την οποιαδήποτε κωμική απόπειρα, αυτό το αρχαίο δράμα, το τραγικό αυτό πράγμα. Πάρα πολλά χρόνια και ως σατιρική εκπομπή, αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό, τα πράγματα που έχουν ακούσει τα αυτάκια μας. Την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε από κυβερνητικά χείλη πόσο καλό είναι οι προληπτικές προσαγωγές, πόσο καλό είναι δηλαδή να συλλαμβάνουμε τους Έλληνες πολίτες με την υποψία ότι μπορεί να κάνουν κάτι κακό. Και αυτή την εβδομάδα ακούσαμε αυτό το μαγικό…» είπε χαρακτηριστικά ο Κανάκης πριν δείξει το βίντεο με τις δηλώσεις στην εκπομπή.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο ο παρουσιαστής ανέφερε: «Ναι, ναι, οι άνθρωποι εκεί στη Marfin, θυμάστε τότε, από κρυολόγημα είχαν πάει, ρεντίκολα, ε ρεντίκολα… Ήταν από τις πιο δύσκολες εκπομπές που είχαμε κάνει ποτέ γιατί έτυχε να είμαστε στον αέρα εκείνη τη μέρα. Και βγαίνουν πάλι επίσημα κυβερνητικά χείλη και λένε “σε αυτή τη χώρα δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ”».

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk