Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό ομηρίας που εκτυλίχθηκε νωρίτερα στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κολωνίας, καθώς, όπως αναφέρει σε tweet της η αστυνομία, η γυναίκα που κρατείτο όμηρος απελευθερώθηκε, έχει, όμως, τραυματιστεί ελαφρά και δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Από την άλλη, ο δράστης της επίθεσης έχει σοβαρά τραύματα και γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή, όπως αναφέρει σε tweet της η αστυνομία.

Η υπόθεση ομηρίας οδήγησε στο κλείσιμο του σιδηροδρομικού σταθμού, με την τοπική αστυνομία να καλεί τους πολίτες να μην πλησιάζουν την περιοχή και να μην ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες ή βίντεο που μπορεί να αποκαλύψουν τις θέσεις των στελεχών της στην περιοχή.

Στο σημείο επιχείρησαν ειδικές δυνάμεις.

Η ομηρία έλαβε χώρα σε φαρμακείο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, όπου κρατείτο μία γυναίκα από άνδρα. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, εκτός από τμήματα του σταθμού αποκλείστηκε και η Breslauer Platz, πλατεία που βρίσκεται ακριβώς πίσω του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας «εισέβαλε μέσα σ’ αυτό το φαρμακείο και συνέλαβε όμηρο αυτή τη γυναίκα» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο διαρκούς ενημέρωσης n-tv.

Δείτε εδώ μέρος της επιχείρησης της αστυνομίας

Ruptly

@Ruptly

UPDATE: Police operation unfolding in Main Station after hostage situation

Ruptly

@Ruptly

LIVE from developing hostage situation at ’s main train station

▶ http://rupt.ly/ne5va  pic.twitter.com/QAvJ3nulhQ