• Αναζήτηση
 • Εξηγήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο δίνει την Τρίτη ο Ζούκερμπέργκ

  Η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη συνάντηση του Μαρκ Ζουκερμπεργκ, επικεφαλής της Facebook, με τους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα κενά ασφαλείας του κοινωνικού δικτύου στην προστασία των στοιχείων των χρηστών, θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη συνάντηση του Μαρκ Ζουκερμπεργκ, επικεφαλής της Facebook, με τους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες προκειμένου  να δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα κενά ασφαλείας του κοινωνικού δικτύου στην προστασία των στοιχείων των χρηστών,  θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

  «Συζήτησα με τον κ. Ζουκερμπεργκ για την δυνατότητα μίας απευθείας μετάδοσης μέσω του Ιντερνετ αυτής της συνάντησης. Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι αποδέχθηκε αυτό το νέο αίτημα», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι στον λογαριασμό του στο Twitter.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk