• Αναζήτηση
 • Τραμπ – Μέι: Συμφώνησαν για τη Συρία, διαφώνησαν για τους δασμούς

  Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στην οποία συζήτησαν εφ' όλης της ύλης, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ. Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως η συριακή κυβέρνηση και η Ρωσία «φέρουν τη συντριπτική ευθύνη για την σπαρακτική ανθρώπινη οδύνη» στην Ανατολική Γούτα, ωστόσο η Τερέζα Μέι εξέφρασε στον Ντόναλντ Τραμπ την «βαθιά ανησυχία» της για την πρωτοβουλία του να επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στις ΗΠΑ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, και η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, στην οποία συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ.

  Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν πως η συριακή κυβέρνηση και η Ρωσία «φέρουν τη συντριπτική ευθύνη για την σπαρακτική ανθρώπινη οδύνη» στην Ανατολική Γούτα.

  Η Τερέζα Μέι, ωστόσο, εξέφρασε στον Ντόναλντ Τραμπ την «βαθιά ανησυχία» της για την πρωτοβουλία του να επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου στις ΗΠΑ, κίνηση που αναμένεται να πλήξει ευρωπαϊκές εταιρείες, υπογραμμίζοντας ότι «η ανάληψη πολυμερούς δράσης είναι το μοναδικό μέσο για την επίλυση του προβλήματος της υπερβάλλουσας παραγωγικής ικανότητας προς το συμφέρον όλων των πλευρών».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk