Η αντίστροφη μέτρηση για τη μητρότητα έχει ξεκινήσει για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο ενός ιδιαίτερα προσεγμένου και παραμυθένιου baby shower.
Το event πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη και είχε όλα τα στοιχεία μιας κομψής αλλά βαθιά προσωπικής γιορτής. Διακριτική πολυτέλεια, οικογενειακή θαλπωρή και έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, με στόχο να τιμηθεί η νέα φάση ζωής που ξεκινά για εκείνη. Στο πλευρό της βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν έχει μόνο στενή οικογενειακή σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της ημέρας.
Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, φρόντισε ώστε ο χώρος να αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά, ενώ μικρά δώρα από το brand της, αλλά και από γνωστά beauty brands, πρόσθεσαν μια elegant πινελιά στη γιορτή.



