• Αναζήτηση
 • Σπυράκη: Σημαντική η διασφάλιση των θέσεων εργασίας στη ΣΕΚΑΠ

  «H διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη ΝΔ μια πολύ σημαντική υπόθεση» υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πολύ σημαντική υπόθεση χαρακτήρισε τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη λειτουργία της εταιρείας ΣΕΚΑΠ η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

  «H διασφάλιση των θέσεων εργασίας και της λειτουργίας της εταιρείας είναι για τη Νέα Δημοκρατία μια πολύ σημαντική υπόθεση» τόνισε η κ. Σπυράκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Παρατηρητής 94FM» για το θέμα της ΣΕΚΑΠ, επισημαίνοντας πως η Νέα Δημοκρατία έχει σαφώς τοποθετηθεί και στη Βουλή τασσόμενη εναντίον της διαγραφής του προστίμου.

  Η εκπρόσωπος της ΝΔ δήλωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευσης προτείνει να έρθει η εταιρεία σε επαφή με τις Αρχές ώστε να καταστεί δυνατή η τμηματική καταβολή του προστίμου. «Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία θα διατηρηθεί ζωντανή και οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στην εργασία τους, οι τοπικοί παραγωγοί από την περιοχή (Ροδόπη, Ξάνθη, κ.λπ.) θα μπορούν να δίνουν στην εταιρεία ένα μέρος της παραγωγής τους, ενώ και το δημόσιο συμφέρον δεν θα θιγεί, διότι τελικά το πρόστιμο θα εισπραχθεί και δεν θα διαγραφεί έστω και σε βάθος χρόνου» σημείωσε.

  «Η διαγραφή ενός προστίμου, πέρα από τη βλάβη που προκαλεί στο εθνικό συμφέρον, εγείρει και ζητήματα εμμέσων κρατικών ενισχύσεων. Η Ε.Ε. απαγορεύει να ενισχύεται μια εταιρεία έναντι μιας άλλης που δραστηριοποιείται στον ίδιο κλάδο» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Σπυράκη.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk