• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Τερματισμός επανενώσεων νόμιμων μεταναστών

  Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι περιμένει ο τερματισμός των οικογενειακών επανενώσεων των νόμιμων μεταναστών στη χώρα να αποτελέσει μέρος του όποιου νομοσχεδίου καταρτιστεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος των «ονειροπόλων», των νέων μεταναστών που είχαν μπει παράτυπα στις ΗΠΑ όταν ήταν ανήλικοι.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι περιμένει ο τερματισμός των οικογενειακών επανενώσεων των νόμιμων μεταναστών στη χώρα να αποτελέσει μέρος του όποιου νομοσχεδίου καταρτιστεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος των «ονειροπόλων», των νέων μεταναστών που είχαν μπει παράτυπα στις ΗΠΑ όταν ήταν ανήλικοι.  «Ναι, θα είναι μέρος της συμφωνίας για το DACA», είπε ο Τραμπ, ερωτηθείς σχετικά από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, αναφερόμενος στο πρόγραμμα της προηγούμενης κυβέρνησης που προσέφερε κάποια δικαιώματα στους νεαρούς μετανάστες. Ο Τραμπ αποφάσισε να τερματίσει το πρόγραμμα αυτό κατά φάσεις ως τον Μάρτιο του 2018.

  «Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε ρεπουμπλικάνος θα ψήφιζε κάτι που θα επέτρεπε να συνεχιστεί η αλυσιδωτή μετανάστευση», είπε, χρησιμοποιώντας έναν διαδεδομένο όρο που παραπέμπει στη διαδικασία των οικογενειακών επανενώσεων νόμιμων μεταναστών στις ΗΠΑ.

  «Η αλυσιδωτή μετανάστευση είναι μια καταστροφή για αυτή τη χώρα, είναι φρικτή», συμπλήρωσε και επανέλαβε πως περιμένει η χρηματοδότηση για την ανέγερση ενός τείχους στα σύνορα με το Μεξικό επίσης να αποτελέσει μέρος μιας συμφωνίας στο Κογκρέσο για την επίλυση του ζητήματος των «ονειροπόλων».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk