• Αναζήτηση
 • Κρεμλίνο: Πιθανή συνάντηση Τραμπ – Πούτιν

  Πιθανή είναι η συνάντηση μεταξύ του ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, και του αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ, την επόμενη εβδομάδα στη σύνοδο του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού (APEC), όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι διεξάγονται συζητήσεις.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πιθανή είναι η συνάντηση μεταξύ του ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, και του αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ, την επόμενη εβδομάδα στη σύνοδο του οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας – Ειρηνικού (APEC), όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, επισημαίνοντας ότι διεξάγονται συζητήσεις.

  Τραμπ και Πούτιν συναντήθηκαν στη σύνοδο της Ομάδας των 20 (G20) στο Αμβούργο τον Ιούλιο, οπότε συζήτησαν τις κατηγορίες ότι η Μόσχα επενέβη στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, όμως συμφώνησαν να επικεντρωθούν στη βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων, αντί να διαφωνούν για το παρελθόν.

  Ωστόσο οι σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον έχουν επιδεινωθεί έκτοτε.

  Όταν ρωτήθηκε αν ο Πούτιν και ο Τραμπ πρόκειται να συναντηθούν στη σύνοδο της APEC στο Βιετνάμ την επόμενη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε ότι η Μόσχα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο.

  «Δεν αποκλείουμε μια τέτοια συνάντηση, όντως συζητείται τώρα και θα σας ενημερώσουμε όταν ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Κόσμος