• Αναζήτηση
 • Τραμπ: Πιο σκληροί και λιγότερο πολιτικά ορθοί με τους μετανάστες

  Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης και που συνέπεσε με τον εορτασμό του Halloween.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ΗΠΑ μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης και που συνέπεσε με τον εορτασμό του Halloween. Κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στους κόλπους της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τα μέτρα που θα αφορούν στη μετανάστευση. Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως φάνηκε και στα τελευταία του σχόλια στο Twitter, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα ενάντια σε όσους μεταναστεύουν στις ΗΠΑ, επαναφέροντας το θέμα της αυστηροποίησης των όρων διαμονής.

  Αποκάλεσε «κτήνος» τον δράστη, ζητώντας από το Κογκρέσο να τερματίσει άμεσα το πρόγραμμα χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας.

  «Σήμερα ξεκινώ τη διαδικασία τερματισμού του προγράμματος χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας. Θα ζητήσω από το Κογκρέσο να ξεκινήσει να εργάζεται άμεσα να τερματίσει αυτό το πρόγραμμα», ανακοίνωσε συγκεκριμένα ο αμερικανός πρόεδρος καλώντας τους πολιτικούς να υιοθετήσουν σκληρότερη στάση που θα είναι «λιγότερο πολιτικά ορθή».

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk