• Αναζήτηση
 • Ο δανός εφευρέτης Μάντσεν διαμέλισε την δημοσιογράφο Κιμ Βαλ

  Ο δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη δημοσιογράφο από τη Σουηδία Κιμ Βαλ πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο. Πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δανέζικης αστυνομίας. Ο Μάντσεν δήλωσε στην αστυνομία ότι η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο δανός εφευρέτης Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ότι διαμέλισε τη δημοσιογράφο από τη Σουηδία Κιμ Βαλ πάνω στο αυτοσχέδιο υποβρύχιό του τον Αύγουστο.

  Πέταξε τα μέλη της στη θάλασσα, σύμφωνα με ανακοίνωση της δανέζικης αστυνομίας.

  Ο Μάντσεν δήλωσε στην αστυνομία ότι η δημοσιογράφος πέθανε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ενώ βρισκόταν μέσα στο υποβρύχιο ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστρωμα του σκάφους.

  Πριν από μερικές εβδομάδες, η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι βρήκε το κεφάλι και τα πόδια της δημοσιογράφου Κιμ Βαλ.

  «Το κεφάλι και τα πόδια βρέθηκαν μέσα σε μια τσάντα, ενώ τα ρούχα της νεαρής γυναίκας ήταν μαζεμένα μέσα σε μια δεύτερη τσάντα», διευκρίνισε ο επιθεωρητής της αστυνομίας της Κοπεγχάγης Γενς Μόλερ Γένσεν, προσθέτοντας ότι δύτες βρήκαν μέσα στον Κόλπο Κέγκε, όχι μακριά από την Κοπεγχάγη, τις τσάντες.

  Η αστυνομία κατηγορούσε τον Μάντσεν για τη δολοφονία της Βαλ, κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης από πέντε χρόνια έως ισόβια. Ο Μάντσεν συνελήφθη μετά τη βύθιση του υποβρυχίου του.

  Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία ταυτοποίησε ένα ακέφαλο γυναικείο πτώμα που ξεβράστηκε στ’ ανοικτά της Κοπεγχάγης λέγοντας ότι ανήκει στη Βαλ.

  Κόσμος