• Αναζήτηση
 • Καταλωνία: Η Γερουσία μπορεί να προχωρήσει άμεσα σε αναστολή της αυτονομίας

  Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αναστολή της αυτονομίας της Καταλωνίας, ακόμα και την επόμενη βδομάδα εξετάζει η ισπανική Γερουσία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αναστολή της αυτονομίας της Καταλωνίας, ακόμα και την επόμενη βδομάδα εξετάζει η ισπανική Γερουσία. 

  Η ισπανική άνω βουλή, η Γερουσία, θα μπορούσε να διεξαγάγει την ψηφοφορία για τα μέτρα που θα επιβάλλουν την άμεση διακυβέρνηση της Καταλωνίας, αναστέλλοντας την αυτονομία της πλούσιας περιφέρειας σε απάντηση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία ακόμη και στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπός της.

  Η Γερουσία πρέπει να συστήσει μια επιτροπή για να συζητήσει τα μέτρα, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ προηγουμένως. Η επιτροπή θα συνέλθει πιθανότητα στις 23 Οκτωβρίου, δήλωσε η εκπρόσωπος.
  Στη συνέχεια θα δοθεί στον ηγέτη της Καταλωνίας Κάρλες Πουτζντεμόν μια ευκαιρία να απαντήσει. Η ψηφοφορία για την έγκριση των μέτρων από το σύνολο της Γερουσίας, όπου το Λαϊκό Κόμμα έχει την πλειοψηφία, θα μπορούσε να διεξαχθεί ακόμη και στις 27 Οκτωβρίου.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk