• Αναζήτηση
 • Στους πολίτες και όχι στην τουρκική κυβέρνηση τα κοινοτικά κονδύλια

  Τα προενταξιακά κονδύλια για την Τουρκία δεν πρόκειται να τερματιστούν, ωστόσο, θα αλλάξει ριζικά η κατανομή τους και θα διοχετευθούν προς την κοινωνία των πολιτών, δήλωσε στο (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων) ΚΥΠΕ κοινοτική πηγή.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τα προενταξιακά κονδύλια για την Τουρκία δεν πρόκειται να τερματιστούν, ωστόσο, θα αλλάξει ριζικά η κατανομή τους και θα διοχετευθούν προς την κοινωνία των πολιτών, δήλωσε στο (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων)  ΚΥΠΕ κοινοτική πηγή.
  Συγκεκριμένα, κοινοτική πηγή ερμηνεύοντας δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, προσερχόμενη στην Σύνοδο Κορυφής η Άνγκελα Μέρκελ, σε σχέση με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας και τα προενταξιακά κονδύλια, εξήγησε ότι ο κυριότερος όγκος των κονδυλίων έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να εκταμιευθεί. Η πηγή εξήγησε ότι τα κονδύλια ως επί το πλείστω συνδέονται με μεταρρυθμίσεις και η Τουρκία έχει σταματήσει να μεταρρυθμίζεται εδώ και καιρό.
  Αυτό που θα γίνει, σημείωσε η ίδια πηγή, είναι πως στο πλαίσιο της αναθεώρησης της κατανομής των κονδυλίων, η ΕΕ θα αλλάξει την κατανομή των ποσών, από την κυβέρνηση προς την κοινωνία των πολιτών, περιλαμβανομένων μη κυβερνητικών οργανισμών. Στο παρασκήνιο οι Βρυξέλλες εκτιμούν ότι έχει σημασία αυτή τη χρονική στιγμή να βοηθηθεί ο εκδημοκρατισμός της χώρας, με όποια μέσα έχει διαθέσιμα η ΕΕ.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζήτημα θα τεθεί στο δείπνο των ηγετών στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.
  Κόσμος
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk