• Αναζήτηση
 • Εκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό

  Εκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, συγκάλεσε εσπευσμένα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή την Τετάρτη για την επόμενη εβδομάδα της απόφασης του ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό.

  Εκτακτο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, συγκάλεσε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την αναβολή την Τετάρτη για την επόμενη εβδομάδα της απόφασης του ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό.

  Να σημειωθεί ότι τηνΤετάρτη ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ) ζήτησε με ανοικτή επιστολή του την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, προκειμένου το ΚΑΣ να προχωρήσει στην κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου Ελληνικού.

  Η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

  «Συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

  »Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της επένδυσης στο Ελληνικό και των απαιτούμενων διοικητικών ενεργειών για την ολοκλήρωση της.

  »Το πολιτικό συμβούλιο ομόφωνα επαναλαμβάνει την πλήρη υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη υλοποίησης της επένδυσης με απόλυτο σεβασμό στο νόμο και τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

  »Υπενθυμίζει επίσης τη γνωμοδοτική αρμοδιότητα του ΚΑΣ και την ανάγκη ταχύτατα να ληφθούν οι αναγκαίες διαδικαστικές αποφάσεις ώστε να μην τεθεί σε διακινδύνευση η υλοποίηση της επένδυσης με δεδομένη την ταυτόχρονη προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς.

  »Τέλος, δηλώνει την αποφασιστικότητα του κόμματος να υποστηρίξει κάθε αναγκαία κυβερνητική πρωτοβουλία ώστε να εκκινήσει ταχύτατα η υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα συμβάλλει καίρια στην εμπέδωση κλίματος επενδυτικής εμπιστοσύνης, αλλά και στην επιτάχυνση της ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk